dijous, 20 de setembre del 2012

LA PERCEPCIÓ DE L'ENERGI VITAL: EL SEGON CENTRE ENERGÈTIC

 
EL SEGON CENTRE ENERGÈTIC: EL RAIG TARONJA DES DEL MELIC!


Mentre aprenem a parlar, també aprenem a Pensar nous pensaments. Els pensaments i actituds purificats pel segon centre energètic, el Xacra Melic Taronja, serveixen per unir els nostres pensaments amb el nostre cos i realitzar canvis intel·ligents en el Món Físic. L'actitud central aquí és Jugar.


Aprenem per a poder manipular les coses en el món utilitzant els nostres cossos físics, de fet, hi ha infints error a experimentar! Jugar és l'actitud que dóna suport a viure aquest temps experimental perquè permet aturar els Pensaments com "dubtar" per confondre la Ment en el temps de l'aprenentatge i ens permet practicar el "tornar-ho a provar".

Els Pensaments i Actituds d'aquest centre energètic també conté les nostres primeres correspondències amb l'Altra Gent. Ens agrada connectar i aprendre per parlar i aquest és el moment per a realitzar l'esforç vers aquest objectiu.




Hi ha moltíssims pensaments específic per refinar amb el segon Xacra Taronja Melic que en el primer Xacra Base Vermell, per això dediquem molt temps a explorar  la Consciència que podem crear en Posició Centrada, facilitant la nostra percepció.
Més informació complementària:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada